Professionel ejendomsservice i København og omegn

Skal du have udført professionel ejendomsservice i din virksomhed, boligforening, offentlige institution eller private bolig i København? Så kan vi hos LRS Rengøring & Skadesservice ApS hjælpe dig! Vi tilbyder nemlig ejendomsservice i København og omegn for både private og erhverv.

Vi har fokus på høj kvalitet til konkurrencedygtige priser og på altid at yde en god service. Når du vælger os til at stå for din ejendomsservice i København, kan du derfor være sikker på, at vi altid overholder alle aftaler, kommer til den aftalte tid og at vores medarbejdere udfører et godt stykke arbejde.

Med mere end 15 års erfaring med ejendomsservice i København, kan vi som din faste samarbejdspartner bl.a. hjælpe med reparation og vedligeholdelse af tag, døre, vinduer, facade og meget andet.

Ønsker du et tilbud på ejendomsservice i København, så tøv ikke med at kontakte os. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et gratis og helt uforpligtende tilbud. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os.

Ejendomsservice på Amager for virksomheder og foreninger

Hos LRS Rengøring & Skadesservice ApS udfører vi også professionel ejendomsservice på Amager, for både andelsforeninger, ejerforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, som fx vedligehold og pleje af grønne områder, herunder beskæring, haveoprydning, græsslåning, ukrudtsbekæmpelse, bortkørsel af haveaffald, træfældning og meget mere. Vi kan også være behjælpelige med at rengøre og renholde fællesområder, som fx gangarealer, trapper, facader mm. så din ejendom altid ser flot, præsentabel og indbydende ud, når du får kunder eller gæster.

Hvis du vil høre mere om vores ejendomsservice på Amager, eller ønsker et godt tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi en god løsning – uanset om du ønsker en fast aftale eller en ad-hoc løsning.

Dit foretrukne ejendomsservicefirma i København

LRS Rengøring & Skadesservice ApS er dit ejendomsservicefirma i København og omegn. Vi har til huse på Amagerbrogade 12 i København S, og servicerer derfor private og erhverv i hele Storkøbenhavn og omegn.

Uanset hvad du har brug for hjælp til, er vi som dit lokale ejendomsservicefirma ikke længere væk end en opringning, og kan hurtigt rykke ud, hvis du står med en opgave, som skal løses nu og her.

Vi glæder os til at samarbejde med dig!