Professionel og fleksibel erhvervsrengøring i København

Hos LRS Rengøring & Skadesservice ApS tilbyder vi erhvervsrengøring i København til alle slags virksomheder. Vi kan bl.a. hjælpe med rengøring af trapper og opgange, kontorlokaler, butikker, vaskerier, byggepladser mm. Vi klarer både mindre rengøringsopgaver og større hovedrengøringer samt forskellige specialrengøringsopgaver. Der er kort sagt ikke den rengøringsopgave, vi ikke løser.

Når vi udfører erhvervsrengøring i København, sammensætter og skræddersyer vi altid en løsning, som passer til lige præcis din virksomheds behov og ønsker. Hos os får du ingen standardiserede løsninger – kun fleksible ordninger på dine præmisser.

Overlad rengøringsopgaven i din virksomhed til os, og slip for bøvlet og besværet, så du i stedet kan koncentrere dig om andre vigtige opgaver. Når du vælger os til at så for din erhvervsrengøring i København, er rengøringen af din virksomhed i trygge hænder. Vi garanterer et topprofessionelt resultat – hver gang.

Skab et godt førstehåndsindtryk med grundig trappevask i København

Hos LRS Rengøring & Skadesservice ApS tilbyder vi også trappevask i København til både boligforeninger, offentlige institutioner, virksomheder, udlejningsejendomme mm.

Vi ved godt, at trappevask ikke står øverst på din ønskeliste, når det kommer til opgave, der skal klares. Men trappevask er vigtigt, da det er det første område, man ser, når man besøger din ejendom. En ren og velplejet trappe skaber et positivt førstehåndsindtryk og giver et indtryk af, at ejendommen, herunder også virksomheden, er velholdt og professionel.
Derudover er trappevask også vigtig for at opretholde en god hygiejne og ikke mindst sikkerhed. Beskidte trapper kan nemlig være glatte og farlige og øge risikoen for faldulykker.

Vi sørger for, at du får en skinnende ren og præsentabel opgang og trappe, så dine kunder, gæster eller beboere føler sig velkomne og får et godt førstehåndsindtryk, når de kommer i ejendommen.

Skræddersyet kontorrengøring i København

Overlad kontorrengøringen af din virksomhed i København til os, så du kan bruge din værdifulde tid på noget bedre, end at gøre rent. Vi sørger for at dit kontor altid er skinnende rent og pænt, uanset om du er ansvarlig for et enkelt kontor eller et større kontordomicil.

Vi gør dagligt rent i både små og store kontorlandskaber i København og kommer også gerne forbi dig og dit kontor. Vi kan enten komme ad-hoc, når du har brug for vores hjælp, eller vi kan lave en fast aftale. Det er helt op til dig. Uanset hvad, finder vi altid en løsning, som er fleksibel og skræddersyet dit behov.

Butiksrengøring tilpasset dine behov

Vi tilbyder også professionel butiksrengøring, hvor vi sørger for både gulvvask, støvsugning, vinduespudsning, affaldshåndtering, rens af tæpper, desinfektion og aftørring af alle overflader, så din butik fremstår indbydende, imødekommende og præsentabel.

Vi tilbyder også specialiseret butiksrengøring, hvis din butik har behov for fx rengøring af elektronisk udstyr, fødevareudstyr el.lign.