Få en pæn og præsentabel facade med vores graffitirens

Hvis der er noget, der kan få en ejendom til at se uprofessionel og uhumsk ud, så er det hvis facaden er fyldt med graffiti. Uanset om der er tale om en kontorbygning, et lejlighedskompleks, en butik eller en privat bolig, så ser det ikke indbydende og imødekommende ud, når der er tydelig graffiti på ejendommen.

Heldigvis kan du få hjælp til graffitirens af LRS Rengøring & Skadesservice ApS. Med vores højtryksrenser med op mod 200 bar og 90 graders varmt vand, tilbyder vi effektiv og grundig graffitirens til alle typer bygninger, så du igen får en pæn og præsentabel facade.

Hvis din ejendom for nylig er blevet udsat for graffiti, anbefaler vi, at du kontakter os hurtigst muligt. Graffiti er nemlig mere besværligt og vanskeligt at fjerne, jo længere det får lov at sidde. Og fjernes graffitien ikke, kan den potentielt forårsage varig skade på murværket.

Effektiv og skånsom graffitifjernelse

Effektiv graffitifjernelse kræver erfaring, ekspertise og ikke mindst rigtige udstyr. Det har vi hos LRS Rengøring & Skadesservice ApS. Vi tilbyder hurtig og effektiv graffitifjernelse med højtryksrenser, da det er vores erfaring, at det er den klart mest effektive metode. Vi sørger for, at din ejendom bliver helt graffitifri, på en nænsom og skånsom måde, uden at facaden
beskadiges. Vi anvender altid den korrekte type kemi, alt efter hvilken type overflade, graffitien er påført, og sørger selvfølgelig for at tage hensyn til miljøet.

Har du brug for hjælp til graffitifjernelse? Så kontakt os allerede i dag!

Konkurrencedygtig pris på graffitirens

Pris på graffitirens afhænger af flere faktorer, herunder hvor stort et område, der er dækket af graffiti, samt hvor længe graffitien har været der. Graffiti er nemlig mere besværligt at fjerne, hvis det har fået lov at sidde længe, da det med tiden trænger dybere og dybere ind i murværket. Endelig afhænger prisen på graffitirens af hvilken type overflade, der skal fjernes graffiti fra. Nogle overflader er lettere at behandle end andre og der kan være forskel på hvilke typer kemi, der skal anvendes.

Hos LRS Rengøring & Skadesservice ApS tilbyder vi graffitirens af alle overflader til konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag, så udarbejder vi et gratis og helt uforpligtende tilbud med en pris på graffitirens af din ejendom!