Få en flot og velholdt facade med vores facaderens

Trænger din ejendom til facaderens? Så kan vi hos LRS Rengøring & Skadesservice ApS hjælpe dig! Vi udfører nemlig grundig og effektiv facaderens i København og omegn af både private boliger, virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger mm.
Vi fjerner alger, mos, flisepest, fugleklatter og andet skidt og snavs, så du igen får en flot og præsentabel facade.

Det er helt normalt, og næsten uundgåeligt, at din facade med tiden vil blive beskidt og trist at se på. Det skyldes vejrforholdene i Danmark, som desværre giver gode vækstbetingelser for alger og andet utøj. Men det er vigtigt, at du sørger for løbende at få din facade rengjort, da belægningerne på sigt kan beskadige selve murværket. Regelmæssig facaderens hjælper med at vedligeholde facadens integritet, så du slipper for dyre reparationer i fremtiden.

Derudover ser en ren og flot facade naturligvis også mere imødekommende og indbydende ud.

Rens af facade gør din ejendom mere energieffektiv

Rens af din facade har ikke kun indflydelse på, hvor pæn og indbydende den ser ud samt facadens velbefindende, men har faktisk også indflydelse på ejendommens energieffektivitet. Det skyldes, at belægninger på facadens overflade kan blokere for fx sollys og dermed øge opvarmningsbehovene.

Når du får udført rens af din facade, er det derfor ikke kun en investering i bygningens æstetiske fremtræden, men også i dine løbende energiudgifter.

Når vi udfører rens af facader, benytter vi moderne, professionelt udstyr, som sikrer en effektiv men skånsom rens af din facade. Vi efterbehandler også gerne din facade efterfølgende med en imprægnering, som gør det vanskeligere for alger og andet snavs at gro på facaden fremadrettet.

Hurtig og effektiv facaderens i København

Hos LRS Rengøring & Skadesservice ApS tilbyder vi facaderens i København og omegn. Vi har adresse på Amagerbrogade i København S og servicerer derfor hele Københavnsområdet. Vi kan derfor hurtigt rykke ud til dig, hvis du står med en facade, som trænger til en kærlig hånd.
Du har også mulighed for at lave en fast aftale med os, hvor vi løbende udfører facaderens af din ejendom i København, så den altid fremstår flot og præsentabel.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på facaderens i København af din ejendom, så
kontakt os allerede i dag!