Professionel viceværtservice til virksomheder og foreninger

Hos LRS Rengøring & Skadesservice ApS tilbyder vi viceværtservice til virksomheder, udlejningsejendomme, boligforeninger mm. i København og omegn. Vi har mange års erfaring med både rengøring og ejendomsservice og kan derfor varetage alle opgaver inden for viceværtservice.

Vi kan bl.a. hjælpe med rengøring af trapper, affaldshåndtering, kontrol samt udskiftning af belysning, kontrol af varmeanlæg, diverse reparationer og vedligehold af ejendommen, snerydning og saltning, hækkeklipning og græsslåning og meget, meget mere. Vi hjælper kort sagt med alt, hvad der relaterer sig til viceværtservice.

Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvor mange timer om ugen, du vil gøre brug af vores service. Vi kan lave en aftale på lige præcis det timeantal, du har behov for, uanset om det kun er et par timer om ugen eller fuldtid. Vi er meget fleksible og skræddersyer altid en løsning, som passer til lige præcis dine behov og ønsker.

Personlig og fleksibel viceværtservice i København

Vi tilbyder professionel viceværtservice i København og omegn til både virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Med adresse på Amagerbrogade 12 i København S, servicerer vi hele hovedstadsområdet.

Som lokal udbyder af viceværtservice i København kan vi tilbyde en høj grad af fleksibilitet, hurtig respons og så kender vi naturligvis lokalområdet. Når du vælger os får du desuden en personlig og individuel service. Vi værdsætter det tætte og nære samarbejde og den gode relation med vores kunder. Viceværtservice handler nemlig også om tryghed og tillid. Når du vælger os til at stå for din viceværtservice i København, kan du være sikker på, at vi behandler din ejendom, som var det vores eget hjem.

Hold dit varmeanlæg i topform med vores varmemesterservice

Hos LRS Rengøring & Skadesservice ApS tilbyder vi også varmemesterservice til både virksomheder, udlejningsejendomme, boligforeninger mv. i hele København og omegn. Vi kontrollerer flere varmecentraler i København, og vores dygtige varmemestre står også klar til at sikre, at dit varmeanlæg fungerer optimalt og effektivt året rundt.

Med en aftale om varmemesterservice hos os, forlænger du levetiden af dit varmeanlæg og minimerer risikoen for fejl og kolde radiatorer. Det giver tryghed for både dig, dine medarbejdere eller udlejere. Vi sørger for, at dit varmeanlæg altid er i tip-top stand, så du ikke behøver bekymrer dig om det.